Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet glittrade

Havet glittrade
i solens sken
vinden smekte
så ljuvligt len
bortom horisonten
gled segel förbi
själen absorbera
kände sig fri
doft av salt
vingar i skyn
stå på strand
vilken härlig syn!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-21 09:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Strålande.
2015-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Svensk sommar som bäst.
2015-04-21

  Sofhia Wirström
så är det
du förmedlar
hur det är
mycket bra skrivet
2015-04-21

    ej medlem längre
Ja, havet å skärgården är ljuvlig...
2015-04-21

  Teresia Ridell
Ljuvligt, precis så där det är. Du fångar och förmedlar känslan perfekt!
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP