Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Jonas Wängestam


Släpp in blåsipporna

 

Du såg sången jag tänkte när blåsipporna skrattade

orden rullade ner i dina ögon

De pratade så finurligt om det som sprang förbi oss

och jag sa att jag inte förstod

det du såg

 

Och rosenbusken rev mina bara ben

i ren förtvivlan

 

Sången skrevs utan papper och penna

sången skrevs när du log

Den finns inte mer

för vinden tog den

 

Citronfjärilarna dansade

Flugorna surrade

Skogen berätttade roliga historier

du inte kunde värja dig från

Och ingenting ville ta slut

Och jag sjöng

den oskrivna sången

om oss

 




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-27 21:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit..gillas :)
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström