Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen i naturen

Lycka är
att skratta
På grusvägen
ner på huk
i hejdlösa
attacker
väninneglädje
Hålla om
den nyutslagna björken
Närgående
Med mobilkamera
Studera
Se det gemensamma
Vi
Känner
Livet
och vårens
nyvaknande
Björkgrönt
Målat med små
små penseldrag
Vill vi se
morgondagens
Möjliga
och
Nyfikna
Skrattrynkornas
kinder
Mogna
lekfulla
Väninnor
På huk
I skrattets
knastrande grusväg




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-21 23:01



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
underbar vänskap

du beskriver naturen och ger oss din uppskattning och hyllning till livet
i din text här

(min tolkning)

Kram
2015-05-20

  Rise Little One
Vilka härliga upplevelser <3
2015-05-05

  Ronny Berk
vackert; i bild , tanke och beskrivande text ...
2015-04-24

  KattenKin VIP
Så härligt, man vill vara där och fnittra med er!
2015-04-24

  Lars Hedlin
Så fina rader :)
2015-04-23

  Sofhia Wirström
härliga rader
om livsglädje
i ren och skär
bemärkelse
2015-04-23

  louisegirl
Fin livsglädje!
2015-04-22

    ej medlem längre
Sprittande fint!
2015-04-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart om vår som ger livsglädje!
2015-04-22

    Balans
Härlig livsglädje!
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP