Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickade ut mot frihetens hav

Himlen lyste så vackert blå
vågorna rulla mot land
lyssnade njöt dess ljuva musik
med sonen på stilla strand
vandrade upp på glittriga berg
utan skor vi kämpade på
blickade ut mot frihetens hav
det vackra oändliga blå!




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-22 10:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Få platser kan mäta sig med havet. Kanske ingen. Förutom himlen.
2015-04-22

  Bibbi VIP
Strålande vackert.
2015-04-22

    ej medlem längre
Ja, för den som seglat till sjöss på haven är det något sällsamt, fint berättat!
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP