Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har planterat ett frö utanför ditt fönster

Vet du jag har planterat

ett frö utanför ditt fönster

det är en blomma med

kärlek och vänskap

 

den ska växa där för att bli

den finaste blomman någonsin

blomman finns där för dig

 

 för att se att du har det bra

blomman är till för dig

känner du dig ensam

 

kan du bara titta upp

och du ser hur den blommar ut

det är min vänskap

och kärlek till dig

 




Fri vers av Nettisch
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-04-14 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch