Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har ett behov av dig

Vet inte varför
men jag vill prata med dig
höra din underbara stämma
Men just i dag har jag ett behov av dig

 

skulle göra allt för att bara få höra din röst
bara se ditt namn på mobilen
höra dina funderingar kring livet och allt sånt
Men just i dag har jag ett behov av dig 

 

Skulle vilja träffa dig
krama om dig
se i in i dina underbara ögon
Vet inte varför
men just i dag har jag ett behov av dig 




Fri vers av Nettisch
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-04-14 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch