Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min grill..

Jag tänder upp min GRILL,
kanske inte för att jag egentligen vill.

Men det sägs att man måste äta MAT,
så då kan jag lika gärna lägga grillat på mitt fat.

Men vem vill i denna HETTA äta,
kan någon detta frågetecken uträta.

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-23 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot