Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack thorvald kath och anders.p för hjälpen till inspiritation och bearbetning av denna text


alter ego - hjältarna


ingen vill veta något
om personerna bakom hjältarna

vill inte veta vem
som skrev stålmannen eller tarzan
vill bara veta

att hjältar finns

när författarna tänker
kämpar innehållet om utrymme
men de kväver ändå hjältarnas texter
ibland

och ändå
ibland

är de som de vackraste delfiner
enträgna att bryta ytan

om och om igen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-04-15 08:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
verkligen givande text. Kan läsas av alla åldrar, och ger et djupare perspektiv på "hjältar".

Tankvärd och strålande text, slutet binder ihop allt som en rosenbukett!

Bra!
2006-04-15

  kath
ja, alla de alter ego som ryms i pennan och hjärtat, de kämpar och vi talar tyst till dem och ändå " de bryter ytan om och om igen"

vackra, stolta och starka -----------------------

vackert och ödmjukt har du fångat deras magi .... tack
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP