Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapten på egen segelbåt

Segelbåten verkade stå still
havet låg alldeles spegelblankt
vinden hade ingen lust att hjälpa till
vilade sig efter dagar av hårt arbete..
solens strålar flödade på klarblåa himmelen
ned över den yngre tjejen
som var kapten på egen segelbåt
hon ensamseglade och njöt av det
hon älskade frihetens oändliga hav
där hennes tankar också fick tid att segla fritt
mod stod skrivet på hennes hjärta..
hon hade seglat genom stormarnas höga vrål
genom en farled som erfarna sjömän
inte vågade sig på då havet skrek
men denna starka unga tjej på 15 vågade!
hon fullkomligt älskade sin rödfärgade båt
och havets kraftfulla vågor
en själ som flög fri på stora vatten
under stjärnornas fria himmel
månens starka sken som lysande lanterna
med saltstänkt hy och rufsigt havshår
seglade hon lyckligt fram
på frihetens oändliga hav!





mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-29 10:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Med Andens vind i seglen kan man inte komma fel.
2015-04-30

  Bibbi VIP
Sådana tjejer behöver vi flera av.
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP