Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, utan tvekan!

Jag

borde ha fångat
in henne då.

Just då,
när jag hade chansen!

En litet, litet uns
av min tvekan
spolierade hela möjligheten!

Nåja, universum
är ju oändligt!

Så varför misströsta?




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-27 00:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blyghd kanske är ditt mellannamn
så svårigheten med att gå i hamn
med företag som kärlek svår
ej blott rimmar med årstid vår
utan även med att finna rätt famn
2015-04-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja så är det ofta, alla dessa ögonblick som förgås
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST