Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad råder i diktargarderoben


tystnad råder
i diktargarderoben
och dikterna
(de långa nuddande
golvet)
trängs i mörkret
bland notiser
och dagboksblad

slumrande på sina
klädda galgar
har de en dröm
alltid densamma
se dörren öppnas
lämna dammet
att se solen spela
i middagstid




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-28 21:20



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Mycket bra poesi!
Kram!
ML
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter