Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Det är en mörk & kylig NATT,

 

himmelen bär på en outtömlig skatt.

 

STJÄRNOR som vandrar lockar till skratt,

 

änglarna däröver formar bilder av en katt.

 

Mina DRÖMMAR är vilda & fulla av spratt,

 

innan morgonen gryr så har du fått fnatt.

 

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-29 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot