Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har blivit så kall

När hjärtat tror att det inte ska orka mer,

det har krossats,

det har trampats på,

det har blivit totalt pulveriserat

till en oidentifierbar hög

av spillror.

 

Jag känner hur hjärtat dör i mitt bröst,

jag känner hur det kallnar,

blir hårt som sten.

Precis som sagts till mig

"- Du har blivit så kall"

 

Så hur kan det komma sig att du kan se liv,

ett strimma hopp,

en stråle av ljus & värme

i denna röra av vad som en gång var

ett hjärta.

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-04-29 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot