Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddningskår för förlorade själar - en drömraga

 

Dårarna i korridoren
fick spontanbesök av kåren
lite sällskap i eländet
somligt var det då som hände

Bögarna bland köksredskapen
var så söta, en var naken
de fick nya verktygskrokar
overaller åt två tokar

Muskelmannen, Ludenkvinnan
Lilla Björn, hans älskarinna
glutenfritt, så bra för hälsan
samt den varma bruna pälsen

Kvinnorna i restaurangen
krävde toner på momangen
men min stråke var så sliten
de fick själva tolka biten




Bunden vers av Nanna X
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-30 07:00



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Lättheten och den sköna obegripligheten som drar åt snaran lent.
Räddningskåren jobbar på
2015-05-02

    prima donna
Rem-sömn och Rim-dröm inte illa!
2015-05-01

    Lena Söderkvist VIP
Läckert!
2015-04-30

  makulerat
ja, jag kan hålla med om illustrationer fast samtidigt är bilderna så starka när man läser... ett gott betyg!
2015-04-30

  i af apa
håller med
Veven, ett & annat man
skulle vilja se; helst
i färg...
2015-04-30

  KattenKin VIP
Sköna fabelverser, charmiga och kluriga!
2015-04-30

  Veven
Finns det en illustrerad version? Skulle så gärna vilja se ludenkvinnan och de andra...
2015-04-30

  lodjuret/seglare VIP
Rimligt o spetsat
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X