Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast vi ...

Dagarna går sakta men ändå fort
Jag tittar på Dig
njuter
Varje rörelse
Varje ljud
Alla små fingrar och tår
Att en så liten kan ha så mycket
att ge
att berätta

utan
ord
Endast kärlek
Beundran
I all evighet...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-01 02:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
barndoms vara ...
2015-05-09

  Lars Hedlin
Den största av kärlekar!
2015-05-01

  Rise Little One
Så vackert! Stort Grattis vännen <3
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino