Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtrå

Jag har varit JÄTTESUGEN länge nu,

ute i vårt TORP vi äntligen ses.

Vi älskar i stugans alla rum & vrår,

i en gemensam ORGASM jag & du.

Vi får ta till vara på när tillfällen ges,

nu lever vi livet & tar vad vi åtrår.

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-02 21:48



Bookmark and Share


    Antonh
Rakt på sak och inget bullshit, eller vackra metaforer.

Fint i rätt stunder!
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot