Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt gift

Du är mitt dödliga gift, som håller mig fast
Jag sträcker ut mina vingar, försöker få dig att rinna av
Men likt tjära sitter du kvar
Gör mig svag
Flaskan har jag slagit sönder
Varje droppe är i mina ådror
Kliar upp mina sår
Fräter sönder min hud
Mitt gammla liv kommer ikapp
Ekar i huvudet
Det jag en gång stängt ute
Du höll mig flytande
Men du lät mig sjunka




Fri vers av Emmsan..
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-03 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmsan..
Emmsan..