Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig & kär

Varför ska man vara lycklig & kär

det är känslor som orskara mycket besvär

Att på riktigt satsa sitt hjärta

kan i slutändan orsaka mycket smärta

men

Är det bättre att vara olycklig & grå

livet måste väl ändå vara mer än så.

Chansa njut & lev ut livet

för det är det vackraste till oss är givet.

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-04 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot