Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strålande herr larsson


under solens sken
ligger de gråa molnen
sedan vi andra

herr larsson sträckte ut sin kropp
på det nyligen snöbefriade spröda ljusbruna fjolårsgräset

med händerna som kudde
och en alldeles för realistisk sänghimmel
njöt han av lite vila

även om marken kändes fuktig

under solens sken
ligger de gråa molnen
sedan vi andra

denna tanke ville inte lämna honom
så han blundade

och lät den följa honom in i drömmen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-04-15 21:40



Bookmark and Share


  kath
ja, här vilar en vacker och ödmjuk känsla som låter herr larsson var där och nu ........... flyta in i drömmar trygg i sin känsla att allt är i ett

molnen och sedan vi andra .... fint
2006-04-16

  Anders P VIP
en luggsliten mans enkla njutning. förmågan att vara nöjd med det lilla, fånga ögonblicket och göra det stort. Skön känsla i denna.
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP