Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vår förlorade tid kommer tillbaka i små korta tankar


du dog min vän

min vän

du dog i går
gav upp andan
med ett skrik

sexton års gemensamma minnen
alla dessa fester och boenden

du följde mig vart jag än flyttade
bevittnade alla känslofyllda episoder

skratt tårar kärlek hat sörja

såg mig växa som människa
utvecklas på olika sätt

och igår dog du bara min vän


gav upp andan med ett skrik
ett rassel och en rökpuff

var tvungen slänga dig i grusgången
var rädd du skulle självantända
i en för dig skruvad snedtripp

saknar dig redan

vem kan ersätta dig
min långvarige vän

min dammsugare




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-08 11:08



Bookmark and Share


    Idun 1
skrivet jag tänkte på många olika saker
innan jag kom fram till dammsugaren..
Du har underbar humor, :))) tack!
2004-09-10

  Manal
hehe- jag fick mig ett skratt
2004-09-09

    Agneta VIP
att skratta igen... :) Tack du.... Tänk att en dammsugare kan betyda så mycket... En hatkärlek???? *fniss*
2004-09-08

  Martin VIP
...att acceptera just nu, det förstår jag, men det finns fler där den här kom från. Det blir aldrig detsamma, men rent kan det bli ändå. Var lycklig för den tid ni fick. Ett rent nöje att läsa din text som vanligt. Klurig pusseltext där lösningen smyger sig på. :)
2004-09-08

  Anette Blomberg
Sopa lugnt!
2004-09-08

  Anette Blomberg
mig att det är första gången jag hört en slags "kärleksförklaring" till en vän av denna kaliber. Nice!
2004-09-08

  Roger VIP
aldeles underbart, utom en sak... Hur kan man vara vän med en dammsugare, den manicken suckar man ju varje gång man skall använda.
2004-09-08

    Göte Holmlund
bättre saker förr...jag lider med dig...ta tag i saknaden innan dammråttorna får namn
2004-09-08

  Cattis Rönn
ja du...lite kul var den allt på sluttampen...Bra skrivet!
2004-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP