Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk

Fy fan för att ligga sjuk,

efter ett tag så är sängen inte ett dugg mjuk.

Varenda fiber värker i kroppen,

allt från fotsula upp till knoppen.

Det känns som brinnande knivar köörs runt i magen,

hoppas det går över innan dagen.

Jag hatar att känna mig så ensam här,

önskan är stor om att någon kär var när.

 

- Linda Elvin




Fri vers av hjortfot
Läst 232 gånger
Publicerad 2015-05-05 13:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppas det snart blir bra!
2015-05-05
  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot