Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nöd & lust

Flåsar, flämtar
smärtar så
stäng av dig,
ifrån mig
så långt
det bara går

försvinn,
dags att gå

du har gjort ditt
jag mitt,
ska det vara
så svårt
att förstå

skriker, skäller
snälla vakna

i mitt inre
jag blöder,
ändå mer
oro du
hos mig
föder

utan samvete
bröt du kärleken
i nöd & lust,
eviga bandet
så lättsinnigt
som en simpel pust

ensam, tyst
klapp på kinden
ditt farväl,
som eggen på en kniv
skär det långt
in i min själ

tårar trillar
du bär dig av
älska dig, alltid
min första kärlek
ända sen vi
var barn




Fri vers av Magnus VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2004-09-08 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP