Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets segel

Oroande ögon
glider sakta
över livet
bevittnar en sjö
av ångest
samt blommor
i ett hav

seglande förbi
åren
livsöden går
framkallar en
kärlek,
men även
denna tår

ta nu ditt liv
på ett segel
låt båten gå
i hamn,
oron är över
dags att landa
i din käraste
famn




Fri vers av Magnus VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-09-06 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP