Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Det lyser liv ute
kvittrande fåglar
tiden står still,
det är du och jag
världen omkring
finns inte till

detta sker nu,
förevigat minne
adresserat till mig,
två individer
längtan på kärlek,
en väntan
som kom från dig






Fri vers av Magnus VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-07-05 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP