Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skiss

Sinnets alla färger
lägger sig på dig,
en målning
som bara jag ser

där skuggorna är livet,
konturerna din charm

färgerna i mitt sinne
berikar min egna tavla,
en klar bild på något
som jag söker,
men så svårt att finna

sinnets alla färger
är min tavla,
sinnets alla färger
är du




Fri vers av Magnus VIP
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-07-05 17:36



Bookmark and Share


  thyra
Vacker och berörande! Tack! // pricilla
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP