Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

OM JAG BLUNDAR
FINNS DU DÅ?

OM JAG HOPPAS
FÖRSVINNER DU DÅ?




Fri vers av Magnus VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-07-05 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP