Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du - Min dröm

Vaknade upp idag, från en dröm
drömmen var den jag hade upplevt,
en verklighet som är utöver
vad jag har kännt
det jag känner är dig,
som är det jag har letat efter
vilket jag så länge har velat omfamna

drömmar kan kännas som om man upplevt det
sånna som man kan få en dejavú av
sånna som man ryser och tänker på,
det va en sådan dröm

när jag blundar kan jag se den, kan känna den
drömmen värmer, kyler, gör ont
den är så djup men ändå nära
den skrämmer mig för den är så verklig
vill inte känna, men måste, det är ju min dröm

snälla, vill inte drömma
vill känna, måste känna, vill vakna

ska sova ikväll, sluta drömma, stoppa mig
snälla vakna imorgon, låt drömmen bli verklighet
hoppas att den blir en del av mitt liv

vill att drömmen min, ska bli du




Fri vers av Magnus VIP
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-04-28 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP