Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Jag är omringad
av dystra väggar,
som ger mig tvivel
förakt, misstro

endast jag själv
kan förstöra
dessa väggar

men utan kraft,
någon ork
står man där
omringad, av dig




Fri vers av Magnus VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-07-05 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP