Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundens Ögonblick

Du ler, jag stannar
betraktar dig
likt en solnedgång
över horisonten,
det värmer mitt hjärta
så enormt

krama mig
pressa din kropp mot mig
låt mig känna,
din värme
inom mig föds nått nytt
en låga, kärlek

varje dag
berikar du mitt liv
gör mig hel,
slipper känna mig
så naken

när du ler
då stannar jag




Fri vers av Magnus VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-09-01 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP