Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revansch

Ett liv utan
mening,
ingen lust

fullt av rädsla
ständig hunger,
evig törst

allt av ondo
så djävulsk,
gör mig trött

så mycket,
kämpar i blindo
skriker stum röst

skratta ni,
jag blundar
mitt inre dött

hycklare
kommer hånas,
den dag
jag skänker tröst




Fri vers av Magnus VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2004-09-08 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP