Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem äger mig..

Vem äger mig?

 

Mamma

Pappa

Barnen

Gud

eller

Jag.....

 

Nej jag ägs av

 

Jorden

har lånats ut till

Livet




Fri vers av hjortfot
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-06 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot