Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet

Tittat på dig
drömt, känt
en kärlek
likt den
finaste present

inslagen i
hopp och lust
blev du min,
vilken lycka
jag insåg det
just




Fri vers av Magnus VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2004-09-08 11:57



Bookmark and Share


  Maria Diamond
asbra dikt..förstår vad du menar.
ha de..
2004-09-14

  Jenny*
Bra skrivet!
2004-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP