Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grandet contra bjälken


Skenet bedrar


En i nöd tiggande
en otvivelaktig
manipulation!

Bakom allt
en liga
utan skrupler

Hur som helst
vad det än må vara

Så behöver inte änkan
skänka sin sista skärv

Må de rika
ha dåligt samvete

Under tiden
lyssnar jag på
vårfåglarnas sång




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2015-05-06 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST