Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

Konsten att sova
utan att tänka

förstå det du gav

kärleken fanns,
eller lekte du
med mig
som ett barn

älskar ju dig,
kan du förstå

vill inget mer,
än att det
ska bli vi två




Fri vers av Magnus VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2004-09-08 11:58



Bookmark and Share


  Maria Diamond
Oerhört bra!
Keep up the good work =)
2004-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP