Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till lilla Ingrid

Det ligger en värld därute.
Så när du blir större,
ta din bror i handen,
släpp inte taget
och kliv ut
i verkligheten.
Den är lite svår
att förstå ibland
ska du veta.
Om du känner så,
ring mig så ska jag
förklara.
Jag har inte alla svar
men lovar att alltid försöka.
Det sägs att sanningen
är enkel
men det är mycket
svårare än så.
Så välkommen
till världen lilla Ingrid.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-11 11:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ömsinta och vackra ord.
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping