Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blond

Våld föder rotfruktens skal
Tankar längtar bort när vintern är här
Borde jag skaffa mig kortare hår?
Kan vi bli vänner efter allt vi har gått igenom?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-11 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP