Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

56 kronor i porto

I min verkstad klistras det och plockas för fullt
Här ska läggas in gåvor och här ska det bli fart på morgonen
Men jag är minst lika händig som Woody Allen
Och med tiden tröttnar man på allt kreativt
Man längtar efter de korkade icke inspirerande aktiviteterna
Om man kunde bli barn på nytt skulle allt flyta på enklare
Pengar till bror och far sen är verkstaden stängd





Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-11 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP