Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenspegel

vattenspegel
offer för
vindarnas nycker

söker
min avbild
i din yta

men förvillas
av din

obeständighet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-04-16 11:14



Bookmark and Share


  sol
ja, det är så det är att vara kvinna...
eller människa kanske?
2006-04-19

    Bodil Sandberg
Det här är underbart poetiskt...frammanar bilden av ett tjärn...tystnaden..brisen...vattenytans krusning...läckert!
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP