Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av vännen Karl-Bo Lundstedt poeter.se För den som djupare önskar sätta sig in i tidens tecken: http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://www.signs-of-end-times.com/&prev=search


End Time Signs


Från min lilla horisont

ser jag många tecken

hur kärleken hos

de flesta kallnar


Kristna vänder sig

bort från sanningen

Bibelns enkla

klara budskap


Fler naturkatastrofer

ekonomiskt kaos...

avfall från tron

olydnad mot Gud


"Skulle Gud ha sagt"?

ser och hör ormens

listiga angrepp på

Gud i Edens lustgård


Som om Skaparen

inte skulle veta

vad som är bäst

för oss alla i tiden?


Sök Herren medan

han låter sig finnas

och åkalla Honom

medan Han är nära!


Ty

var och en som

åkallar Hans Namn

skall räddas för alltid








Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-11 21:00



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Din text är en väckarklocka såtillvida att vi alla bör reflektera kring nödvändigheten av att förvalta vår kraft i livets och kärlekens tecken!

Tack för din text Bibbi!
2015-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...tänkvärd text...
2015-05-12

  Eva Helene VIP
Tänkvärt!
2015-05-12

    ej medlem längre
Allt ordnar sig till slut. Livet vinner och fortsätter - alltid.
2015-05-12

  louisegirl
Ja den tiden är snart här...gäller att vara vaken <3
Jättefint skrivet!
2015-05-12

    ej medlem längre
Ja så är det. Världen är i uppror. Jorden protesterar för människornas ondskas skull.
2015-05-12

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Väldigt STARKT!!
Hoppet FINNS visst där, "Birger", ser du inte det i texten??
APPLÅDER O BO-MÄRKE!!!

Kram KB

2015-05-11

    ej medlem längre
Hoppet då? Är det bara en gammal bark?
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP