Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har dig

Jag har dig liggande i mina öppna armar;
det är så gott att känna doften i ditt hår.
Där ute låter det från fåglarna som larmar
- men jag ska stanna hos dig alltid, alla år!

Jag har dig sittande intill mig här i bilen;
vi är på väg till något paradis igen;
och jag ska köra hela vägen, alla milen;
för jag vill uppfylla din barndomsdröm - min vän!

Jag har dig springande så vackert vid min sida;
du jagar efter, manar på och fyller i.
Jag är så lycklig att du framtidsplaner smida
- och att jag ännu är en viktig del däri!

Jag ligger alltid vänd ifrån dig när du sover;
du måste också äga friheten såklart.
Ja, kanske drömmer du om sagor i Hannover;
och detta blir väl säkert nästa resas start!

Jag sitter gärna tätt intill dig om du gråter;
jag vill dessutom kunna lindra dina sår.
Och om du ber mig - ger jag alla löften åter;
men jag ska sjunga dem så länge som det går!

Om vintern kommer kan jag värma dig i natten;
som också alltid, du min älskling, värmer mig.
Och jag ska påminna dig om de sköna skratten;
som vi har stojat, du och jag; min fina tjej!

Men ännu lever vi i drömmen - som jag önskat;
och solen lyser skön och ståtlig där vi går.
Jag känner sommarn' ljus och varm - som när det grönskat;
och jag ska stanna hos dig alltid - om jag får!




Bunden vers (Rim) av P-E-H
Läst 384 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-11 22:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-05-18

    Birgersdotter VIP
Kärleksfullt.
2015-05-18

  Sommarina VIP
Så fint och kärleksfullt
2015-05-18

  Bo Himmelsbåge
Fin kärleksdikt till Din drömda kära
hoppas Du når henne snart
Då får du vara henne ömt o nära
när sommarsol värmer stranden klart...

Varm o ömsint kärleksdikt
med sköna rim!
2015-05-15

    ej medlem längre
Väldigt vackert!
2015-05-13

  Maj-Lis VIP
Vacker kärleksförklaring
2015-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så mycket värme i denna fina kärleksförklaring...
2015-05-12

  ULJO
Fin kärlekspoesi
2015-05-12

  Anya VIP
Varm kärleksförklaring i bunden form. Bra rytm!
2015-05-12

  louisegirl
Underbar kärleksdikt, med snygga rim och fint flyt
2015-05-12

    ej medlem längre
Vacker kärlek klädd i fina rim..
2015-05-12

    ej medlem längre
Mycket vackert tillägnat i kärlek.
Fin versmelodi med härliga rim!
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H