Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Solstrålar träffade mitt bleka ansikte för första gången på evigheter.
Jag kunde känna mig fri för en gångs skull.
Människor dem kallar oss för poeter.
Men jag skulle vilja kalla mig för hemlighetsfull.
Skriver gärna ner så mycket det går i en text.
men ibland funkar det bara inte.
Denna vissna blomman kan man kalla en växt.
Så nu slänger jag det som en gång var min vante.




Fri vers (Prosapoesi) av Smutsigkung
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-12 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutsigkung
Smutsigkung