Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

349 464 timmar senare

349 464 timmar senare
satt han där skräckslagen

över att tiden är relativ 
och likt sand i ett timglas
tömde han sin bägare

det föll en tår från hans kind
när tonerna slog med hög diskant
isande i hans frusna bröst

349 464 timmar senare
fanns det ingen väg tillbaks
utan den ledde stilla vidare
mot den evighet han önskat
under tidigt tonår

men nu skälvde han av gråt
förskräckt av tanken 
att början tagit slut




...

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-14 00:19



Bookmark and Share


  ia VIP
Närvarande
2016-01-25

  Emme VIP
Så himla bra!
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric