Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ni är mitt allt på jorden

Två underbara människor
mina två änglar på jord
ögonen tåras av tacksamhet
då jag sitter vid skapar bord

Att formulera i ord
är så svårt att skriva ner
alla mina känslor
när jag inom er ser

Ser tillbaka när ni föddes
min lycka var total
ljuset flödade från himlen
över sjukhusets baby sal

Så mycket som hänt i livet
erfarenheter på rad
äventyren avlöst varandra
så många gjort er glad

Sorg finns också på kartan
ett år sen er pappa fick gå
lämnade denna världen
ni saknar honom så!

Ni har visat på styrka
så mycket kärlek ni bär
inget vet man om livet
er pappa höll er så kär!

Så ofta dyker minnen upp
våra år under Floridas sol
där föddes ni gick i skola
simmade ofta i varma pool

Så mycket finns att skriva
om våra resor på löpande band
er pappa var en rastlös själ
älskade åka till Sverige land

Tiden vandrar & vi med den
inget går att hålla kvar
mycket fint vi varit med om
inom oss för alltid spar

Ni är mitt allt på jorden
det viktigaste jag har
min kärlek till er oändlig
ni är helt underbar!



Mamma <3





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-20 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så rörande, gripande och fint skrivet!
2022-09-03

  Bibbi VIP
Bedårande fint.
2022-08-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP