Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroppslig förintelse


När tiden sakta rinner ut


Aldrig är gullvivor vackrare än då.
Aldrig smeker du din käresta innerligare än då.
Aldrig njuter du av ögonblick mer än då.

En liten tid kvar här på Jorden.
Kvar här, en liten tid till.
En liten tid till.

Ja, en viktig tid, en dyrbar tid.
Då infinner sig en egendomlig humor.
Ett slags lugn.




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-18 00:45



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Känner igen mig i poetens upplevelse.
Den dyrbara tiden kan man ta som en
stilla nåd eller inte bry sig om överhuvudtaget.
2015-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST