Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla av lycka



Ett litet hjärta som pickar
snabbt som en fågel.
En mun som suger
på ett finger.
En hand som kramar
min tumme.
Ett litet öga som plirar
för att snabbt
åter slutas.
Och jag känner
hur jag blir varm
i hela kroppen.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-22 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping