Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

 

Vilken spegel du än tittar i,

så ser du dig själv!

 

Slut fred med dig själv

och du mår så mycket bättre!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-06-06 12:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket kloka ord!
2015-06-13

  Anya VIP
Tack! Detta tar jag med mig i dagen.
2015-06-10

    Dan Myrbeck
Klok aforism.
2015-06-09

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så sant! Klockrent!
2015-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Helt lysande!
2015-06-07

  Chawa VIP
Kloka ord... "Det jag ser i dig, som finns i mig, är min (?*)...." - ramsa jag lärt mig av en fantastisk kvinna vid namn Ulla Wallin som driver en kursgård här i NV Skåne.
*= valfritt ord.
2015-06-07

  Michaela Dutius
Visa ord att stilla njuta av!
2015-06-07

  Eva Helene VIP
En riktigt bra devis! Fint!
2015-06-07

  soligajag_1 VIP
Du har så rätt i detta!!
Ska verkligen se mig mer i denna 'spegel' !!
2015-06-07

    ej medlem längre
Ja låt det börja så, det man bär inom kan vara svårt att se, men där finns hopp i varje spegelbild.
2015-06-07

    ej medlem längre
Vi har nog de flesta av oss, episoder och ouppklarade sammanhang som nöter och gnager på oss. Inte alltid lätt att konfrontera med självkritik eller ens identifiera källan till lustkänslan. Oftast är det en utomstående med sin objektiva betraktelse som uppmärksammar oss på obalansen. Att ur denna påkommit samla mod och erkänna vad man kan göra bättre, är ett första, viktigt steg till att säga 'hejsan svejsan' till sin spegelbild och uppskatta allt man har i livet.
2015-06-07

    ej medlem längre
Kanske skulle upprätta ett fredsavtal.
Helst på livstid.
2015-06-07

  Palett
Så sant och klokt !
2015-06-06

  ULJO
Det var mycket fin och klokt skrivet
2015-06-06

  Daniela I
Helt rätt, fint :)
2015-06-06

  Olof Lagerhorn VIP
Ja men så är det ju! Något av den första selfien.
2015-06-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant och rätt, du skrivit!
2015-06-06

    GG
Starkt. Bokmärks och applåderas!
2015-06-06

    ej medlem längre
Sanna ord...så svåra ibland att tillämpa.
2015-06-06

    ej medlem längre
Lätt som en plätt!?
2015-06-06

  Ronny Berk
klokskap, rätt så !
2015-06-06

  Marianne Räf
Vilka sköna ord !
Dem tar jag till mig !
Sparar ! Tack !
2015-06-06

  louisegirl
Ja så är det...sant och bra skrivet
2015-06-06

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra :)
2015-06-06

  Rise Little One
Det börjar alltid inifrån och ut...
2015-06-06

    ej medlem längre
Mycket, mycket klokt. Speciellt om man nu vill ha en fin sommar!
2015-06-06

    ej medlem längre
Sant reflekterat ...
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP