Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag har trasslat in mig i saknaden igen

Och så kommer det en dag
när man inte längre räcker till
åt den man älskar
att man blivit ensam kvar

det är galaxer emellan oss nu
och vår kärlekshistoria
liknar mer en spökstad som jag inte kan lämna
väntar tålmodigt kvar

mitt liv står på paus
Jag lever i ett vakuum utan slut
där minnena av dig plågar mig på repeat
minns varje millimeter av dig

kanske kommer du tillbaka
och står utanför min dörr
hur du med ditt tafatta leende kallar mig för älskling

att du är hemma nu




Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 322 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-22 23:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du räcker mer än väl till
du är allt som finns därtill

starkt väl anfört
om den där, förvillade
2015-05-27

  Katinka VIP
Gillar liknelserna i din dikt. Snyggt.
2015-05-24

    ej medlem längre
https://www.youtube.com/watch?v=7ZYGyCPVwo4

2015-05-24

    Zernatiah
Fin text som berör, känner igen mig..
2015-05-23

  Rise Little One
Ett jobbigt tillstånd ..med hopp om något gott...
2015-05-23

  Super_Robin
Kärleken är svår. Även om man blivit lämnad. Särskilt då. Om hoppet lever.
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell