Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: Jonas Wängestam


En stol till den otrogne mannen

 

 

Jag köpte en vacker stol

Den hade rosa blommor i brokad och välsvarvade ben

den såg omtänksam och snäll ut

Jag spikade spikar i dynan

åt fel håll

När du hälsade på

ställde jag fram den vackra stolen till dig

du reste dig aldrig mer




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 596 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-23 10:23



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Han tog stolen med sig och gick.
2016-04-06

  Connie
Snyggt jobbat!
2015-09-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP

2015-09-05

  DominiQueen
Haha - Helt fucking Underbar!!!!
Wow!
Bokmärks...

Tack för god underhållning
2015-08-16

  Arowana
Han byggde sin egen stol.
2015-05-25

  Mats Edin VIP
Rätt åt han
2015-05-24

  Berth
Visste du att han varit otrogen?
Eller hade du tänkt försöka göra honom otrogen?
2015-05-24

  WyS VIP
Aj, Aj!!!!
2015-05-23

  Lars Hedlin
Stark som Tusan!
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström