Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen sakta går ner


Tjärnen viskar mig till tröst
i majnatts dunkel

Skäggdoppings ängsliga läte
har nu tystnat

Även stararna i holken
funnit sin ro

Vindbyar har slutat kasta
sina virvlar

Vid stranden syns
barnens spår i sanden

Kan fortfarande inom mig
känna vad dagen skänkt

Änderna kom aldrig idag
med sina små

Kanske kommer de imorgon

Tjärnen ligger still
just nu

Inte en krusning

Viskar mig till tröst
att du finns

Att du är
och betyder




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-24 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST