Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ska jag tillhöra någon så är det mig själv

&
Jag är på den tomma perongen
älskling
i ditt hjärtlandskap
här går det inte att vila
här finner jag ingen ro

kärlek känns som ett vansinne tillstånd
liknas vid befrielse
och jag har valt att leva utan känslan
av dina fingertoppar längst med mitt bröst

ibland tror jag att jag älskar dig
eller någonting som kan liknas vid eufori
egentligen känner jag nog ingenting alls
längtar bara ut

för även de vackraste av sagor -
måste få ett slut




Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-28 23:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det finns många olika faser i livet..texten här är bara en av dem!
2015-05-29

  S.A.I. Steve Lando
Gudinnan du, tillhör så ack bara dig själv, men det gör ju inte så att du inte känna fingertoppar längst ditt bröst kan, samt avnjuta dem så

eufori, är din att nå
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell